Vystoupení pro seniory

14.12.2023

Vystoupení pro seniory

Ve středu 13. prosince se konala tradiční předvánoční akce, kterou pro naše starší spoluobčany pořádá jejich Klub seniorů. Žákyně z IX.A Základní školy Hlubočky si na tuto akci připravily pod vedením paní Mgr. Evy Pantlíkové Malíkové krátký kulturní program, v němž zazpívaly koledy a vánoční písně známější i méně známé. A protože nás zasáhla velká nemocnost, posilou se stala nejen paní asistentka Kvapilová, ale především žákyně 1. třídy Barunka, která si za své vystoupení vysloužila opravdu velký potlesk.
A protože v rámci programu zazněly opravdu ty nejznámější koledy, přítomní si je s děvčaty rádi zazpívali a celý program se tak nesl v ryze předvánočním duchu.
Na závěr vystoupení sklidila děvčata velký potlesk a od organizátorů se jim dostalo poděkování, nechyběl vánoční balíček.
Děkujeme tímto ještě jednou všem našim děvčatům za výbornou reprezentaci školy na veřejnosti, a především ochotu udělat něco navíc ve svém volném čase.

Mgr. Jarmila Morkesová

Další fotografie

Vystoupení pro seniory Vystoupení pro seniory

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz