Talentmánie

13.03.2023

Talentmánie

V pátek 10.3.2023 se ve školní družině v Mariánském Údolí uskutečnila Talentmánie, která byla velmi úspěšná a zábavná pro všechny zúčastněné. Děti mohly předvést své různé talenty a dovednosti před svými kamarády a porotou. Před samotnou přehlídkou proběhlo několik přípravných dnů, během kterých si děti mohly zkusit různé věci a najít tak svůj skrytý talent. Byla k dispozici řada nástrojů a pomůcek, aby si děti mohly vyzkoušet různé věci, jako třeba malování, zpěv, tanec, recitaci básní, hraní na hudební nástroj nebo dokonce chemické pokusy či parkour. Během samotné talentové přehlídky se děti staly skutečnými hvězdami. Každý z vystupujících získal velký potlesk a po skončení přehlídky byly děti oceněny drobným dárkem a sladkou odměnou za to, že se odvážily vystoupit před ostatními. První místo získal Mirek z první třídy, který porotu okouzlil svou hrou na klávesy. Na druhém místě skončili Tomáš a Tobiáš z třetí třídy, které všechny ohromili svými znalostmi o vlajkách z celého světa. Bronzovou medaili porota přidělila Anežce, Elišce a Klárce, které předvedly dokonalé taneční vystoupení.
Talentová přehlídka nebyla jen zábavná a poučná, ale také skvělá příležitost pro děti, aby si vyzkoušely něco nového a ukázaly svůj talent. Děti byly velmi nadšené a už se těší na další rok, kdy budou moci opět ukázat své schopnosti.

Zdenka Výmolová, vychovatelka ŠD

Další fotografie

Talentmánie

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz