Talentmánie

03.03.2020

Talentmánie

Talentmánie je u našich dětí velmi oblíbená. Kluci i dívky popustí uzdu své fantazii a překvapí nás nejrůznějšími druhy talentu. Soutěž má vždy dvě kola. V prvním kole nám předvedou všichni účinkující svá vystoupení a speciální porota určí, kdo postoupí do finále.
První kolo se uskutečnilo ve středu 19. února a finálové kolo proběhlo o týden později 26. února 2020. Letos jsme se mohli setkat například s vystoupením hudebním, tanečním, dramatickým, pěveckým či sportovním. Škála talentů byla opravdu rozmanitá. Všechny děti se moc snažily a porota měla nelehký úkol vybrat ty nejlepší. Nakonec postoupilo celkem pět finalistů. Tentokrát se staly důležitou porotou děti z obecenstva, které si spravedlivě rozhodly, kdo bude stát na stupni vítězů. Rozhodování bylo velmi dramatické, protože vítězství bylo opravdu, jak se říká o prsa. Na třetím místě se umístilo trio herců Maty, Alenka a Elenka se zábavnou scénkou. Druhé místo obsadil gymnasta Tomášek a první místo získal taneční kroužek Tancák z Hluboček s nádherným vystoupením.

Erika Sečková

Další fotografie

Talentmánie Talentmánie

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz