Sportovní hry mikroregionu

23.06.2022

Sportovní hry mikroregionu

Po dvouleté přestávce způsobené koronavirem jsme se sešli ve čtvrtek 16. června 2022 v Tršicích na XIV. ročníku sportovních her základních škol Mikroregionu Bystřička.
Slavnostní zahájení proběhlo v 8.30 a od devíti hodin se rozběhly soutěže na třech stanovištích. Sportovalo se na multifunkčním hřišti, kde se odehrály zápasy v přehazované, volejbalu, atletickém víceboji a tenisu. Fotbalisté se přesunuli na fotbalové hřiště a kolem přehrady vymysleli pořadatelé tzv. finskou stezku.
Dvouletá pauza nám prospěla, protože ač jsme neobsadili soutěž ve volejbalu, přesto jsme v součtu bodů dosáhli na 1. místo v kategorii 2. stupňů základních škol. Naši prvostupňáci poprvé jako jediné družstvo Základní školy Hlubočky obsadili výborné 3. místo mezi osmi prvními stupni.
Bohužel nemůžeme uveřejnit úplné výsledky klání, protože nám nebyly zaslány.
Nicméně našim žákům děkujeme za perfektní reprezentaci školy a doufáme, že příští rok ve Velké Bystřici budeme alespoň stejně úspěšní.

Mgr. Jarmila Morkesová

Další fotografie

Sportovní hry mikroregionu Sportovní hry mikroregionu

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz