Přijetí vycházejících žáků starostkou obce

29.06.2022

Přijetí vycházejících žáků starostkou obce

Tradiční přijetí žáků IX. třídy u starostky obce se konalo v tomto školním roce téměř na jeho samém konci, přesně 29. června 2022. Žáci byli na Obecní úřad pozváni, aby slavnostně uzavřeli jednu etapu svého života a společně prožili neobyčejnou chvíli posledních dnů.
Slavnostního aktu se zúčastnili kromě žáků IX. třídy i pan ředitel, paní zástupkyně, paní třídní učitelka, pan místostarosta, zástupci SRPŠ a rodiče. Po projevu paní starostky Mgr. Evy Hasníkové, která je přivítala a popřála jim hodně úspěchů při budoucím studiu i v dalším životě, se všichni žáci, jejich třídní učitelka Lada Pospíšilová, ředitel školy Pavel Pyšný a další zúčastnění podepsali do kroniky obce. Žáci obdrželi drobné dárky, které jim přichystala škola a SRPŠ. Po krátkém projevu pana ředitele Pyšného, v němž shrnul jejich působení na základní škole, se slova ujali žáci Václav Preč a Adéla Hroščaníková. Jménem třídy poděkovali za vzdělání a výchovu a vzpomněli i některé hezké a nezapomenutelné okamžiky z uplynulých let.
Na závěr proběhlo společné fotografování před Obecním úřadem.

Mgr. Lada Pospíšilová

Další fotografie

Přijetí vycházejících žáků starostkou obce Přijetí vycházejících žáků starostkou obce

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz