Lyžařský výcvikový kurz

01.02.2019

Lyžařský výcvikový kurz

Leden je pro naše sedmáky měsícem, kdy se vydávají na hory a poznávají kouzlo zimních sportů, tedy lyžování. Jako každoročně jsme se vydali ke konci ledna do Suché Rudné na hotel Paramon. Obavy, že sníh nebude, nás netrápily, protože letos ho bylo dost i u nás v Hlubočkách. S dobrou náladou a těšením se jsme vyrazili 21. ledna vstříc novým zážitkům.
Jedna velká změna nás čekala, a to dojíždění na svah trochu dál než v letech předešlých. Samotný průběh kurzu byl celý bez problémů. Ranní vstávání s rozcvičkou, bohatá snídaně, chutný pozdní oběd, lehká večeře a mezitím vším lyžování, učení se prvním obloučkům, jízda na vleku, neustálé vstávání po častých pádech, to vše naši lyžaři zvládali v pohodě a bez reptání. Večer jsme se společně bavili při zábavných hrách nebo sledováním všech možných lyžařských stylů, které jsme během dne vytvářeli na kopci. Dokonce došlo na oslavu narozenin jedné lyžařky, kterou jí připravila jako překvapení maminka a dovezla pro všechny děti výborné dorty a rychlé špunty.
I když kurz byl jen pětidenní, připadalo nám, že jsme toho prožili alespoň na dvojnásobek dní. Všichni společně jsme si to užili a děti naplnily mé rčení – jaký si kurz uděláte, takový ho budete mít.

Mgr. Libuše Balášová, vedoucí kurzu

Další fotografie

Lyžařský výcvikový kurz Lyžařský výcvikový kurz Lyžařský výcvikový kurz Lyžařský výcvikový kurz

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz