Exkurze do Náměště na Hané

13.12.2019

Exkurze do Náměště na Hané

Nastalo období adventu, lidé nasávají atmosféru Vánoc a naše škola není výjimkou. Vánoční atmosféra je ve škole cítit na každém kroku, děti se aktivně zapojují do pořádaných vánočních akcí. Jednou z akcí byla i návštěva zámku v Náměšti na Hané, kde na děti čekala prohlídka vánočně vyzdobeného zámku, tvořivé dílny a jarmark.
Do Náměště na Hané jeli žáci z 1 – 4. třídy. Akce se konala 11. 12. 2019. V osm hodin jsme v počtu 77 dětí a doprovodu opouštěli Hlubočky. Vezly nás dva autobusy. Po příjezdu na zámek jsme se rozdělili na dvě skupiny a čekali na program, který trval hodinu a půl. Půl hodiny trvala prohlídka nádherného zámku s paní průvodkyní, která dětem vyprávěla o vánočních tradicích a Vánocích na zámku. Součástí byla tři vystoupení v kostýmech a zpívání koled u klavíru. Po prohlídce děti vytvářely v dílnách vánoční stromečky z chlupatých dárků a na závěr je čekaly nákupy na vánočním jarmarku.

Denisa Danielová

Další fotografie

Exkurze do Náměště na Hané Exkurze do Náměště na Hané Exkurze do Náměště na Hané Exkurze do Náměště na Hané

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz