Bezpečná cesta do školy

15.09.2022

Bezpečná cesta do školy

V úterý 13. 9. 2022 se na prvním stupni v Hlubočkách Dukla konal projektový den na téma Bezpečná cesta do školy. Den žáci zahájili se svými třídními učitelkami interaktivní prezentací ve třídě. Formou prezentace si připomněli, jak se správně chovají chodci a cyklisté, zopakovali si dopravní značky a na konci prezentace si vyzkoušeli testové otázky. Po prezentaci na žáky čekaly pracovní listy s dopravními značkami a bezpečným chováním v autě. O velké přestávce se všichni nasvačili a vyrazili na stanici obecní policie.
Po cestě jsme trénovali správné přecházení vozovky a opakovali dopravní značky. Poblíž policejní stanice čekalo na žáky překvapení, kdy jim strážníci OP pomohli přejít přechod pro chodce. Policisté také předvedli žákům policejního psa Norda a jeho výcvik. Žáci byli nadšení a pokládali policistům mnoho dotazů. Projektový den se vydařil.

Mgr. Denisa Danielová

Další fotografie

Bezpečná cesta do školy Bezpečná cesta do školy

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz