Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí

01.02.2024

Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí

Talentmánie ve školní družině

To, že máme v našich družinách šikovné děti, víme už dlouho. Že mají talent, víme také, ale i přesto jsme vyhlásili na konec ledna celodružinovou soutěž ,,Talentmánie ve školní družině“. Účastníci soutěže se na plánovanou akci připravovali poctivě 14 dní.  Mohli se zúčastnit jednotlivci, dvojice či skupiny v různých kategoriích – tanec, zpěv, hra na hudební nástroj atd. Fantazii se meze nekladly. Šlo nám hlavně o to, aby si děti vyzkoušely vystoupit před ostatními a odbouraly tím tak trému, kterou pochopitelně měly a která k tomu patří.

Mohli jsme shlédnout řadu krásných vystoupení, ale naši čtyřčlennou porotu nejvíce oslovil výkon Mirečka Seveldy – hra na klávesy (2. ročník) a Kubíka Skalského – kouzelnické triky (5. ročník). Nebylo snadné vybrat nejlepšího! Proto porota obdarovala všechny účinkující.

Věříme, že tato zkušenost byla pro ně výzvou a doufáme, že i ti, kteří se neodvážili soutěžit, budou mít odvahu příště. Odpoledne jsme si všichni moc užili a již teď se těšíme na další ročník!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Bc. Hana Celá

 

Další fotografie

Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí Talentmánie ve školní družině Mariánské Údolí

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz