72 hodin

18.10.2018

72 hodin

Jedná se o tři dny plné dobrovolnických aktivit, které se v České republice konají již posedmé. Kdykoliv během těchto 72 hodin (11. – 14. října 2018) a zároveň jakkoliv dlouho se dobrovolníci po celém Česku pustí do aktivit, které pomohou druhým, přírodě, či jejich okolí. Výsledkem těchto projektů bude mnoho úsměvů, radosti, dobrých pocitů z vykonané práce a mnoho dalších pozitivních účinků.
Do projektu se zapojil i náš ekotým, a to v pátek 12. 10. 2018 pod vedením paní učitelky Petrů. V odpoledních hodinách jsme se vydali vstříc lesům v okolí naší školy za účelem oprostit je od všech odpadků a jiných ohyzdností, které v lese nemají co pohledávat. Jako naši úklidovou trasu jsme zvolili lesní cestu za školním hřištěm pokračující na sídliště v Mariánském Údolí. Dále jsme prošli sídliště a navázali na další lesní cestu, která vede až ke školce v Mariánském Údolí. Mnohdy jsme byli překvapení, co vše dokáže člověk v lese pohodit.
Nasbírali jsme spoustu odpadků, pomohli přírodě a hlavně jsme měli radost z dobře vykonané práce.

Michaela Vrtělová, 9. tř

Další fotografie

72 hodin 72 hodin

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz