Zábavné učení

25.11.2021

Zábavné učení

V úterý 23. 11. čekalo na žáky I.A překvapení. Už od pondělí se všichni těšili na slavnostní předávání slabikáře, a to ještě netušili, že bude pro ně připraven projektový den „Zábavné učení".
První vyučovací hodinu si děti zopakovaly zábavnou formou na tabuli vše, co už umí z Živé abecedy, a potom slavnostně obdržely slabikář se sladkou odměnou za to, že ušly svou první cestu za čtením. Po svačině žáky navštívila paní lektorka, která za námi přijela až z Nového Jičína a nachystala si pro ně den plný zábavy a tvoření. Nejprve žáky seznámila s multifunkčními stavebnicemi a rozdělila je do dvou skupin. Chlapci pracovali se stavebnicí Multistar a vytvářeli modely aut, dívky měly za úkol vytvořit společné dílo ze stavebnice Flexistix, při kterém se učily vzájemně spolupracovat. Poté je seznámila s výtvarnou technikou „Létající barvy", při které si každý žák vytvořil krásnou, originální mandelu. Nechybělo ani zpestření v podobě pekelné jízdy na speedstaru.
Žáci si den náramně užili, získali nové zkušenosti a dovednosti a určitě na tento den budou rádi vzpomínat.

Mgr. Eva Simčáková

Další fotografie

Zábavné učení Zábavné učení Zábavné učení

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz