Talentmánie

01.03.2019

Talentmánie

Konečně nastal čas, na který se všechny děti moc těšily. Ve středu 13. února se konalo první kolo soutěže Talentmánie. Je to dobrovolná soutěž, do které se kluci i děvčata přihlásili s aktivitou, ve které vynikají. Účastníci nám předvedli například čísla taneční, pěvecká, kouzelnická, shlédli jsme ukázku z fotbalového tréninku nebo barmanské vystoupení. V prvním kole byly v porotě paní vychovatelky, které poslaly do finálového kola celkem pět postupujících čísel, taneční skupina Tancák, kouzelnice Emička, baletka Hanička, gymnastka Julinka a barman Max.
Ve středu 20. února se konalo velké finále naší soutěže. Bohužel jediný postupující mužský představitel onemocněl a nemohl se finále zúčastnit. Takže závěr byl čistě dámskou záležitostí. Všechna vystoupení byla precizní a krásná a děvčata si dala opravdu záležet. Porotou se staly všechny děti z obecenstva a speciální porotkyně paní Přindišová a paní Poláchová. Hlasování bylo anonymní, každý měl jeden hlas a ten dal tomu, kdo se mu nejvíc líbil. Konečné výsledky dopadly takto:
4. místo gymnastka Julinka
3. místo kouzelnice Emička
2. místo baletka Hanička
1. místo taneční skupina Tancák

Erika Sečková

Další fotografie

Talentmánie Talentmánie Talentmánie

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz