Spaní ve škole

27.06.2019

Spaní ve škole

Společnými silami se prokousáváme ke konci školního roku. Uteklo to jako voda a my se opět po roce chystáme uzavřít další kapitolku našich životů. A popravdě, vůbec netuším, jak to ustojím. Loučit se s takto úžasnou třídou bude opravdu těžké. Musím říct, že ty téměř tři roky neskutečně utekly, a věřím, že na některé zážitky s nimi NIKDY nezapomenu. Jeden z těch zážitků je právě naše poslední společné spaní ve škole.
Všechno to začalo úplně obyčejně, přišli jsme do třídy a rozbalili si spacáky. Jenže pak to přišlo. Studenti Bradavické školy čar a kouzel nám představili předměty vyučované právě na jejich škole. Lektvary, přeměňování, obranu proti černé magii i dějiny čar a kouzel, dokonce nás provedli až k Černému jezeru a dovolili zahrát si s nimi famfrpál. Díky všem splněným úkolům jednotlivých stanovišť jsme byli odměněni spoustou, nejen sladkých, odměn a večer završili posezením u táborového ohně. Možná by se to mohlo zdát, že je to již vše, avšak zdání klame. Nebyli by to žádní čarodějové, kdyby nás nezavedli do strašidelného a kouzelného Zapovězeného lesa, plného pavouků, duchů a jiných čarodějných bytostí. Po návratu na budovu chvíli trvalo, než jsem se „uprdolili" do svých pelíšků, ale nakonec se nám všem podařilo usnout a užít si tak noc ve škole.

Mgr. Kateřina Zapletalová

Další fotografie

Spaní ve škole Spaní ve škole Spaní ve škole

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz