Přijetí žáků 9. třídy starostkou obce

26.06.2020

Přijetí žáků 9. třídy starostkou obce

Čtvrtek 25. června 2020 byl pro žáky 9. třídy dnem výjimečným. V obřadní síni Obecního úřadu v Hlubočkách byli přijati paní starostkou Mgr. Evou Hasníkovou.
Slavnostního aktu se zúčastnili také pan místostarosta, paní tajemnice, pan ředitel, paní zástupkyně, třídní učitelka a zástupkyně Rady rodičů. V úvodním proslovu popřála paní starostka žákům hodně úspěchů v budoucím studiu, vykročení tou správnou nohou do nové etapy života. Sedmnáct chlapců a dvanáct dívek se poté zapsalo do pamětní knihy obce a obdrželo pamětní list.
Následně pan ředitel zhodnotil uplynulých devět let, které utekly jako voda. Hezké chvíle, úspěchy, ale také problémy, které nastaly zejména v posledním ročníku v souvislosti s koronavirovou epidemií.
Zástupce deváťáků pak připomněl uplynulá školní léta, poděkoval všem učitelům a rodičům. Děti, které plny očekávání nastoupily v roce 2011 do 1. třídy, se staly postupně dobrým kolektivem. Určitě budou všichni na svoji školu v dobrém vzpomínat a často se do ní vracet. Pro všechny zúčastněné to bylo velmi pěkné dopoledne.

Mgr. Alena Hájková, třídní učitelka 9. třídy

Další fotografie

Přijetí žáků 9. třídy starostkou obce Přijetí žáků 9. třídy starostkou obce

« zpět

obecné info

školní rok

pro žáky

pro rodiče

Základní škola Hlubočky, okres Olomouc, tel.: 585 359 042 (Ves), 585 359 026 (Dukla – elokované pracoviště), e-mail: zshlubocky@zshlubocky.cz